90833

Kolo Rock Machine Blizz CRB 20-29

ID {{ productCode }}

Vyber si službu kolofix a vyzvedni si už složené kolo na jedné z 15 poboček po celé ČR!

Horské kolo Rock Machine Blizz CRB 20-29 2021 nabízí pohodlný a ovladatelný karbonový rám osazený vzduchovou vidlicí Suntour, pohonem 2x10 a brzdami Shimano.

Dostupnost

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: 90833

Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 36 590 Kč

Další nabídka modelu Blizz

Kolo Rock Machine Blizz CRB 20-29

Kolo Rock Machine Blizz CRB 20-29

41 990
36 590
Ušetříš 5 400 Kč
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 36 590 Kč

Parametry

Pohlaví muži
Typ Trailové MTB
Průměr kol 29 palců
Konstrukce Odpružená vidlice
Materiál rámu Carbon Mid Modulus BF-FB-02
Barva černá
Přední zdvih 120 mm
Počet převodů 1x10
Brzdy kotoučové hydraulické
Druh vidlice odpružená vzduchová

Připravili jsme pro Vás články, které Vám pomohou s výběrem

Potřebujete poradit?

Popis

Horské kolo Rock Machine Blizz CRB 20-29 2021 disponuje karbonovým rámem, 29“ koly a hravou Trail Advanced geometrií. Pohon vám zajistí vzduchová vidlice Suntour s uzamykáním z řídítek a výkonné hydraulické brzdy Shimano. Kolo využijete na rekreační projížďky v přírodě, ale také vám pomůže vyhrát trailové závody.

Náhled videa

Kvalita je základ

Základem tohoto kola je vylepšený karbonový rám, který společně s unikátní Trail Advanced geometrií přináší nový standart lehkého trailového kola. I díky tomuhle zažijete na kole mnohem větší pohodlí a rychlost, ale také lepší kontrolu na trailu.

Pohodlí a bezpečnost na prvním místě

O pohodlnou jízdu na jakémkoliv kole se musí postarat především kvalitní odpružení a kola. A to vám zajistí velmi kvalitní komponenty, jako je vzduchová vidlice SR Suntour Raidon32 ELR se zdvihem 110 mm, která vám dovolí přejet každou nerovnost, kterou potkáte na cestách. Přejet jakoukoliv díru vám pomohou i pláště WTB Range Comp o rozměru 29 x 2.25". Bezpečné a rychlé projetí prudkých zatáček vám zajistí také 29“ kola, a to díky neuvěřitelné přilnavosti.

Rychleji než kdy dříve

S tímto kolem vám to bude šlapat úplně samo, a tak není divu, že budete mnohem rychlejší než kdy dříve. Díky kazetě Shimano Deore FC-M4100 o rozsahu 42 zubů a 10 rychlostí je řazení jednoduché a velmi rychlé. Vy si tak dokážete hravě poradit s každým kopcem, který se před vás postaví.

Bezpečnost za každé situace

Díky tomu, že je kolo vybaveno výkonnými hydraulickými brzdami Shimano BL-MT4100budete v bezpečí i když budete brzdit v jakékoliv situaci i rychlosti, protože brzdy vám pomohou bezpečně zastavit.

Jak vybírat velikost?

  • cyklisté do 178 cm poslouží velikost M
  • cyklisté od 179 do 189 cm využijí velikost L
  • cyklisté od 190 cm pak zvolí variantu XL

Rodinná firma s tradicí

Rock Machine vyrábí kola již od roku 1994. Její hlavní cíl je vyrábět kola, která vydrží úplně všechno. Důkaz toho, že kola od Rock Machine patří mezi ty nejlepší je to, že tuto značku můžeme poměrně často vidět na tratích světových pohárů, především na těch trialových. Velkou předností je to, že Rock Machnine je založeno na vlastním vývoji, a to vám zajišťuje špičkovou kvalitu.

Specifikace kol se mohou bez udání důvod změnit.

Obrázky produktů jsou pouze ilustrativní.

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz