faulty-154784

Vyzkoušené - Pánská tenisová obuv Head Sprint Team 3.5 Clay Black EUR 46 / UK 11 / 30 cm

ID {{ productCode }}

Pánská tenisová obuv Head Sprint Team 3.5 Clay Black na antuku pro středně pokročilé a klubové hráče v prodyšném a ultralehkém designu s nízkým profilem.

Rozbalené, jinak jako nové

Vrácené zboží ve 14-ti denní lhůtě. Vše jsme řádně zkontrolovali a až na nějakou drobnou kosmetickou vadu je vše ve 100% stavu a funkční. Ví to každý správný hráč - stačí jeden trénink a žádná věc už nevypadá zcela jako nová. Zboží nabízíme se zajímavou slevou. Na zboží se vztahuje standardní odpovědnost za vady 24 měsíců.

Dostupnost

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: faulty-154784

Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 439 Kč

cena: 1 599 Kč

Další nabídka modelu Sprint

Vyzkoušené -  Pánská tenisová obuv Head Sprint Team 3.5 Clay Black  EUR 46 / UK 11 / 30 cm

Vyzkoušené - Pánská tenisová obuv Head Sprint Team 3.5 Clay Black EUR 46 / UK 11 / 30 cm

2 690
1 439
Ušetříš 1 251 Kč
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 439 Kč

Parametry

Velikost EUR 46
Doporučený povrch antuka
Roční kolekce 2022
Modelová řada Sprint
Barva černá
Doporučené použití trénink, klubové a amatérské nasazení
Svršek síťovina, syntetická látka
Materiál střední části EVA
Materiál podrážky HEAD Hybrasion+

Připravili jsme pro Vás články, které Vám pomohou s výběrem

Popis

Pánská tenisová obuv Head Sprint Team 3.5 Clay Black na antuku pro středně pokročilé a klubové hráčky v prodyšném a ultralehkém designu s nízkým profilem. Boty mají vynikající cit pro povrch a středový tunel pro vyšší torzní tuhost. Pevný, prodyšný a odolný svršek z pletené síťoviny nechá vaše chodidla v suchu i při velmi vysokých letních teplotách.

Ochrana palce a mediální části Drift Defense zabrání roztržení boty v kritický místech při náročných skluzech na antuce. Prémiová odolná podrážka z gumy Hybrasion+ má jemný vzorek pro co nejrychlejší akceleraci.





Technologie (4)

Hybrasion+

Mimořádná trakce a odolnost

Speciální gumová směs Hybrasion+ vyrobená na míru tenisové obuvi. Zaručuje mimořádnou trakci na všech typech povrchů a zároveň je velmi odolná. Díky tomu se osvědčí u hráčů, kteří rádi kloužou a využívají tak svůj pohyb v maximální míře.

 

Na detail technologie

Lockdown Strap

Zpevněná noha

Boty mají systém uchycení tkaniček za poutka Lockdown Strap, která prochází celou stavbou střední části boty a tak zpevňují chodidlo. Díky tomu je chodidlo uvnitř boty stabilnější a pohyb je tak dynamičtější než u konvenčního šňerování.


Na detail technologie

Lateral Control

Laterální podpora

Technologie Lateral Control je integrována do vnější přední části boty. Jedná se o hranaté zakončení tvrdší pryže, které poskytuje optimální boční stabilitu a umožňuje rychlou změnu směru. Kromě toho, oblast střední části boty je specificky zaobalena, aby bylo možno provádět extrémní skluzy.

 

Na detail technologie

Drift Defense

Obuv pro útočné hráče

Ve svršku boty je umístěna technologie Head Drift Defense. Bota je na vnitřní straně vyztužená tak, aby ochránila vaši nohu při rychlých výpadech a náhlých změnách směru. Můžete dát do hry vše a vaše noha bude stále v bezpečí.

 

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz