2199 CZK

Pánská tenisová obuv adidas Barricade 2018

Pánské boty na tenis adidas Barricade 2018 jsou velmi pohodlné a vaší noze zajistí maximální stabilitu. Díky materiálu se přizpůsobí tvaru nohy.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 59091

Pánská tenisová obuv adidas Barricade 2018

Pánská tenisová obuv adidas Barricade 2018

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Doporučený povrch všechny povrchy
Roční kolekce 2018
Barva modrá
Svršek syntetická látka
Materiál podrážky vysoce odolná guma

Popis

Pánské tenisové boty adidas Barricade 2018 jsou přizpůsobeny pro ty nejnáročnější tenisty. Čtyři profesionální technologie zajistí pohodlí, stabilitu, dynamiku a také prodyšnost. Tyrkysovou barvu si jistě oblíbíte.

Obuv používají profesionálové Fernando Verdasco, Gilles Simon či Mischa Zverev.

Maximální komfort

Adidas Barricade mají bezešvý svršek, který se přizpůsobí vaší noze. Konstrukce Barricade dodává stabilitu ve střední části nohy, která bude zpevněna i při těch nejnáročnějších pohybech. Nemusíte mít strach ani pokud máte širší nohu nebo vyšší nárt. Boty jsou připraveny opravdu na vše.

Design, který zaujme

Jestli chcete na kurtech zaujmout, pak je tento tyrkysový model jasnou volbou. Moderní provedení se bude skvěle kombinovat, takže vám rozhodně nezůstanou ležet v botníku. 

Technologie (4)

adidas adiPRENE+

Lehkost pohybu

adidas adi PRENE +

adidas adiPRENE® + podporuje svými vlastnostmi odrazovou fázi hráče a používá se pouze v přední části obuvi. Tento účinek je možné přirovnat k trampolíně. Materiál je mnohem tvarově stálejší než klasický materiál pro podešve EVA, tudíž lze dosáhnout dlouhé životnosti podešve.

To je důležité zvláště při místně zvýšeném zatížení (např. při zvýšeném tlaku pod základním kloubem palce nebo při pokleslé příčné klenbě). adidas adiPRENE+ se používá jako polštář v materiálu podešve, nebo v celé přední části nohy jako Full Forefoot adiPRENE+.

Začínající hráč ocení lehký a pohodlný pohyb při odvalování nohy, výkonnostně zaměřený sportovec bude těžit z výrazně dynamičtějšího odvalování a odrazu.

Na detail technologie

adidas Adiwear

Tuhá a odolná podrážka

Speciální podrážka adidas Adiwear z unikátní pryže vyniká mimořádnou odolností.

Na detail technologie

adidas Adituff

Bez odřených prstů

Bez ohledu na to jak používáte svoji obuv, namáháte nohy i boty až na samou hranici únosnosti. Proto je tato bota adidas z vnější strany extrémně odolná a uvnitř pohodlná, aby i po namáhavém tříhodinovém zápase byly vaše nohy stále plně ve hře. Z důvodu extrémního zatěžování v závislosti na specifickém typu pohybu se prstní část ve svršku vyztužuje materiálem Adituff®, aby obuv zaručovala dostatečnou ochranu proti oděru. 

Na detail technologie

adidas Geofit®

Komfortní polštářky

Bota je vybavena technologií adidas GEOFIT®, který byl vyvinut, aby citelně zvýšil komfort při nošení sportovní obuvi, která musí prostě „padnout“. Za tímto účelem se do svršku boty umísťují anatomicky tvarované polštáře ze speciální pěny s tvarovou pamětí.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (2)

0
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Pánská tenisová obuv adidas Barricade 2018
Ověřený zákazník

- Polička

5

obuv od Adidasu používám dlouhá léta a ani tento model mě nezklamal
Pánská tenisová obuv adidas Barricade 2018
Ověřený zákazník

- Letkov

5

maximální spokojenost, měl jsem i předchozí model.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz