1799 CZK

Crossmintonový set VF 2500

Crossmintonový set VicFun VF 2500 je kvalitní set dvou Crossmintonových raket a 3 míčků Shock vhodný pro široké spektrum hráčů. Sada obsahuje dvě kompozitové rakety, které se vyznačují především nízkou hmotností a jednoduchou ovladatelností.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 19125

Crossmintonový set VF 2500

Crossmintonový set VF 2500

Tento produkt už nemáme v nabídce

Popis

Crossmintonový set VicFun VF 2500 je kvalitní set dvou Crossmintonových raket vhodný pro široké spektrum hráčů. Sada obsahuje dvě kompozitové rakety, které se vyznačují především nízkou hmotností a jednoduchou ovladatelností a 3 míčky Vicfun Shock.

Rakety s délkou 585 mm a hmotností 155 g jsou vypleteny trvanlivým Lawntex výpletem a je tak zajištěna jeho dlouhá životnost. Součástí raket je obal na obě rakety s popruhem přes rameno.

Crossminton se hraje s raketou podobnou té squashové, pravidla jsou skoro stejná jako v badmintonu a často se hraje na tenisovém hřišti. Crossminton vznikl v roce 2002 a cílem bylo vytvořit sport podobný badmintonu, ale aby se dal hrát kdekoliv.

Rekreačně se mu můžete věnovat třeba v parku, na pláži, na zahradě nebo tenisovém kurtu. Díky speciálním míčkům si zahrajete klidně i v noci.

Více informací si přečtěte na speciální stránce o Crossmintonu.

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (26)

20×

33
zákazníků již zakoupilo
96 %
zákazníků doporučuje
Crossmintonový set VF 2500
Ověřený zákazník

- Březovice

5

Skvělá hra jsme nadšeni.
Crossmintonový set VF 2500
Ověřený zákazník

5

Musím ocenit kvalitu. Velmi příjemný parametr je nízká váha raket, kterou ocení každý po X hodinách intenzivní hry. Jsou lehké a přitom pevné. Je to skok z rekreačního badmintonu na crossminton, ale rozhodně se více vyblbneme. Ovšem pokud chce člověk hrát hlavně rekreačně je asi badminton méně náročný, pomalejší a na vše je tedy více času (zase záleží jak kdo hraje). Zkoušeli jsme už několik druhů speederů a pravdou je, že lehký vítr vadí méně než u badmintonu. V tomto je crossminton opravdu lepší, ale přesto nelze očekávat zázraky. Poměrně často se setkáváme s tím, že nám vadí při hře vítr. I přesto, že se použije kroužek jakožto závaží nebo nejtěžší speeder.Důvod pro výběr tohoto setu je jednoduchý. Nejedná se o ten nejlevnější a platí se hlavně za rakety. V této ceně lze nalézt sety s kompletní výbavou, X speederů, lajny apod. Jenže potom je jasné, že kvalita raket nemůže být moc vysoká. Proto volba padla na VF2500, kde jsou 2 rakety a 3 speedery. Dokoupili jsme ještě 5ks speederu, lajny a pro zábavu svíticí tyčky. Přikoupené speedery máme i relax a opravdu je hra pomalejší, nelétají tak daleko. Jsou vhodné do míst, kde není moc prostoru a dokáži si je představit zejména nekdě na chatě.
Crossmintonový set VF 2500
Ověřený zákazník

- Praha 114

5

Sada splnila naše očekávání, venku se s ní bezva hraje a různá váha míčků umožňuje lehčí nebo náročnější hru.

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz