1319 CZK

Ortéza na koleno McDavid 5147

Ortéza na koleno McDavid 5147 poskytuje kvalitní konstrukci, která udrží vaše koleno ve stabilní poloze. Gelová opěrka je velmi pohodlná.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 51867

Ortéza na koleno McDavid 5147

Ortéza na koleno McDavid 5147

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Stupeň podpory Level 2 - střední podpora
Typ zranění poškození vazů v koleni, nestabilita kolenní čéšky, poranění postranních vazů

Popis

Ortéza na koleno McDavid 5147 nabízí střední oporu pro vaše koleno. Díky pevnému materiálu bude vaše noha stažená, fixovaná a vy si můžete naplno užívat své běžné denní aktivity. Díky gelovým opěrkám je Ortéza velmi pohodlná. Přizpůsobení tvaru nohy je samozřejmostí. 

Stupeň podpory ortézy - LEVEL 2

Level 2 je účinnější ortézou, kterou je vhodné zvolit při:

  • větším zranění
  • pro podporu vazů
  • nestabilitě
  • podvrtnutí

Skoncujte s bolestmi

Ortéza svou kompresí vyvíjí tlak, který urychluje a podporuje hojení. Díky stažení je podpořena i cirkulace krve, takže se nemusíte bát problému s průtokem. 

Maximální opora

Ortéza poskytuje střední oporu. Na obou stranách je umístěn boční stabilizační systém, který udržuje koleno ve správné poloze. Pro ještě vyšší oporu má Ortéza dvě vrstvy. Nemusíte se tedy bát silně se do ní zapřít. 

Příjemný materiál

Ortéza je vyrobena z kombinace nylonu, neoprenu a spandexu. Díky této směsi má ty nelepší možné vlastnosti. Materiál je pevný, drží nohu stabilní, a navíc se v ní nebude noha zbytečně potit. Ortéza je prodyšná a spolehlivě odvádí vlhkost. 

Dokonalé přizpůsobení

Ortéza má rourovitý tvar. Nasazování i sundávání je tedy jednoduché, zvládne to opravdu každý. Celá Ortéza je zajištěna tak, aby se během nošení neshrnovala či jinak neposouvala. Můžete ji tedy nosit bez omezení celý den. 

Jednoduchá a rychlá údržba ortézy potěší každého. Ortézu stačí ručně vyprat šetrným čistícím prostředkem, důkladně opláchnout a nechat samovolně uschnout.

POZOR odlišné měření obvodu kolene:

Měření provádíme 5 cm pod středem čéšky.

Velikostní tabulka

Velikost S M L XL
Rozměry v cm 31,1–33,7 33–35,6 34,9–37,5 36,8–39,4

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz