1499 CZK

Pánská mikina adidas All Blacks B30719

Pánská mikina adidas All Blacks B30719 je vhodná pro všechny fanoušky týmu All Blacks. Oceníte maximálně pohodlný materiál.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 47001

Pánská mikina adidas All Blacks B30719

Pánská mikina adidas All Blacks B30719

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

K tomuto produktu nejsou žádné parametry uvedené

Popis

Pánská mikina adidas All Blacks B30719 se neztratí v šatníku žádného fanouška ragby. Ragby se těší stále větší popularitě a pořízky z Nového Zélandu si zamilovaly davy sportovních nadšenců. Právě ti by nyní měli zbystřit, protože přichází kolekce oblečení s motivem All Blacks.

Teplo na prvním místě

Materiál, ze kterého je mikina vyrobena, je nejen velmi pohodlný, ale také příjemně hřeje. Nemusíte se tedy bát vzít si ji do chladnějšího počasí. Mikina se přetahuje přes hlavu. Díky tomu nevzniká žádný prostor, kterým by profukoval studený vzduch. 

Neroztrhne se ani při skládce

Mikina je vyrobena z materiálu, který se velice snadno udržuje, a navíc je moc příjemný na nošení. Potěší také elastičnost materiálu, která se dobře přizpůsobí každé postavě. Mikinu vám nikdo jen tak neroztrhne, i kdyby vás chtěl složit jako na hřišti.

Mikina neškrtí a je pohodlná

Střih mikiny je rovný a jednoduchý. Díky tomu se vám bude dobře nosit a nemusíte se bát, že by vás někde škrtila nebo vás nějak jinak omezovala v pohybu. Díky tomu, že je trochu volnější, zakryje případné nedokonalosti a vytvoří vám mužnou postavu. 

Odkaz na Nový Zéland

Fanoušci All Blacks ocení moderní design mikiny. Logo novozélandského ragbyového výběru na levé straně hrudníku nepřehlédne žádný fanoušek. Levý rukáv pak zdobí drobné logo adidas.

Objevuje se v tématech

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz