5369 CZK

Koloběžka Yedoo Around The World S2016

Koloběžka Yedoo Around The World S2016 je skvělá koloběžka do města i do přírody pro jezdce od 150 cm v designu, inspirovaném světovými velkoměsty.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 94956

Další nabídka modelu Special Editions

Koloběžka Yedoo  Around The World S2016

Koloběžka Yedoo Around The World S2016

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Výška postavy 150 cm +
Nosnost 150 kg
Hmotnost 9,3 kg
Velikost předního kola 20 "
Velikost zadního kola 16 "
Materiál rámu Hi-ten ocel
Provedení brzdy V SPARKLE alloy
Stojánek ne (možné dokoupit)
Třída ložisek průmyslová

Popis

Koloběžka Yedoo Around The World S2016 je skvělá koloběžka do města i do přírody pro jezdce od 150 cm v designu, inspirovaném světovými velkoměsty.

Do města i do přírody

Nejdůležitějšími prvky této koloběžky jsou pevnost, stabilita, poddajnost, vytrvalost, průraznost, spolehlivost a dobrá čitelnost. S2016 vám bude dobrým parťákem nejen v běžném životě, ale i na vyjížďkách mimo zajeté koleje. Na to, že je z oceli, potěší nízkou hmotností (9 kg) a mimořádným jízdním komfortem.

Ocelový rám s vymazlenou geometrií

Koloběžka je postavená na ocelovém rámu, který má díky propracované geometrii hned několik předností. Především dobře pohlcuje vibrace. Zajišťuje tak velmi pohodlnou jízdu, aniž by koloběžka ztratila na tuhosti. Ve spojení s kvalitními madly to například znamená, že ani na delší trasy nebudete potřebovat rukavice. Tvarově originální rám spolu se širšími řídítky vám dodá pocit nebývalé stability, koloběžka se dobře ovládá a je čitelná a předvídatelná.

Pohodlné, stabilní i mrštné

S nerovnostmi se dobře vyrovná díky své vpředu mírně zvýšené světlé výšce stupátka.

Delší stupátko s protiskluzovým povrchem

K pohodlné jízdě přispěje i stupátko s delší nášlapnou plochou, jehož součástí jsou odolné protiskluzové pásy ze strukturovaného PVC, které díky tepelnému tvarování snesou vysokou zátěž.

Úzké zadní náboje

Abyste se ani při dlouhých štrekách, kdy únava roste a pozornost upadá, nemuseli obávat, že se kopnete do kotníku, jsou koloběžky vybaveny úzkými náboji (74 mm) a přípravou na šrouby s nízkou hlavou, jimiž můžete nahradit rychloupínací páčky kol. Náboje jsou navíc osazené prachotěsnými a vodotěsnými průmyslovými ložisky, díky nimž se kola hladce odvalují i v náročných povětrnostních podmínkách.

Osazení bez kompromisů

Koloběžka se může pochlubit vysoce kvalitními komponenty. Příprava na držák na lahev, blatníky či boční stojánek jsou naprostou samozřejmostí.

 

ROZMĚRY

ROZMĚRY
1
DÉLKA
149 cm
2
STUPÁTKO
40 cm
3
VÝŠKA ŘÍDÍTEK
92 - 98 cm
4
ŠÍŘKA ŘÍDÍTEK
64 cm
5
SVĚTLÁ VÝŠKA (horní/dolní pozice) *
4,0 / 6,0 cm
6
VÝŠKA STUPÁTKA (horní/dolní pozice) *
6,8 / 8,8 cm
7
PROSTOR PRO JEZDCE
63 cm

* Tolerance ± 0,2 cm


Je odolná

Značka Yedoo koloběžky nejen vyrábí, ale také je s vášní testuje, ví, že je na ně spoleh - ať už cestou do práce, ve volném čase, na závodech, na koloběžkových expedicích, při venčení psa či na dětském hřišti. A protože za ně dají ruku do ohně, rozhodli se prodloužit plnou záruku na 3 roky.

3-roky-1200x630-stred-xl-0002-3-.webp

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz