Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.
Objednací číslo: 1370906
Čekankový sirup (v originále "tekutá čekanka") je potravinová složka s vysokým obsahem oligofruktózy, která se získává částečnou hydrolýzou z inulinu čekanky. Sirup je roztok oligofruktózy, fruktózy, glukózy a sacharózy ve vodě. Sladidlo je nízkokalorická alternativa běžného stolního cukru. Získává se z kořene čekanky, která má svůj původ v Evropě, ale dnes už ji běžně najdeme téměř kdekoliv na světě, a to obzvláště v okolí cest, luk a lesů. Většina z nás už čekanku zná jako bezkofeinovou náhražku kávy, ale pomalu se v potravinářském odvětví dostává do povědomí i právě díky využitelnosti k výrobě přírodního sladidla. Sirup z čekanky má stejnou sladivost jako cukr, ale narozdíl od něj má vysoký obsah vlákniny (téměř 70%) a glykemický index nižší než hodnota 5 (cukr má GI 65). Je vhodný pro diabetiky, neobsahuje lepek, laktózu, konzervanty ani aromata a neničí zubní sklovinu. Produkt neobsahuje žádné náhradní sladidlo.
100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 709 kJ / 169 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho Nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 9,5 g |
- z toho cukry | 9,5 g |
Bílkoviny | 0 g |
Vláknina | 65,5 g |
Sůl | 0,6 g |
Forma | tekuté |
---|---|
Hmotnost | 450 g |
Speciální požadavky | vegan, bez lepku, bez palmového oleje, bez přidaného cukru, low carb, nízký glykemický index |
Tento produkt už nemáme v nabídce
Čekankový sirup (v originále "tekutá čekanka") je potravinová složka s vysokým obsahem oligofruktózy, která se získává částečnou hydrolýzou z inulinu čekanky. Sirup je roztok oligofruktózy, fruktózy, glukózy a sacharózy ve vodě. Sladidlo je nízkokalorická alternativa běžného stolního cukru. Získává se z kořene čekanky, která má svůj původ v Evropě, ale dnes už ji běžně najdeme téměř kdekoliv na světě, a to obzvláště v okolí cest, luk a lesů. Většina z nás už čekanku zná jako bezkofeinovou náhražku kávy, ale pomalu se v potravinářském odvětví dostává do povědomí i právě díky využitelnosti k výrobě přírodního sladidla. Sirup z čekanky má stejnou sladivost jako cukr, ale narozdíl od něj má vysoký obsah vlákniny (téměř 70%) a glykemický index nižší než hodnota 5 (cukr má GI 65). Je vhodný pro diabetiky, neobsahuje lepek, laktózu, konzervanty ani aromata a neničí zubní sklovinu. Produkt neobsahuje žádné náhradní sladidlo.
100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 709 kJ / 169 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho Nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 9,5 g |
- z toho cukry | 9,5 g |
Bílkoviny | 0 g |
Vláknina | 65,5 g |
Sůl | 0,6 g |
Forma | tekuté |
---|---|
Hmotnost | 450 g |
Speciální požadavky | vegan, bez lepku, bez palmového oleje, bez přidaného cukru, low carb, nízký glykemický index |
Všechna práva vyhrazena, © 2002–2025 Sportega s.r.o.