799 CZK

Cyklistická helma BELL Local modrá 2017

Cyklistická přilba BELL Local je freestylová přilba, která zajistí bezpečnost při freestylové jízdě na kole či skateboardu.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 39076

Další nabídka modelu Local

Cyklistická helma BELL Local modrá 2017

Cyklistická helma BELL Local modrá 2017

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Barva modrá
Hmotnost 560 g
Použití podle stylu jízdy freestyle

Popis

Cyklistická přilba BELL Local modrá je freestyle přilba, která zajistí bezpečnost při freestylové jízdě na kole, ale také na skateboardu nebo inline bruslích. Doplní vás zkrátka všude tam, kde se to hemží triky a údivem přihlížejících.

Náhled videa

Komfort díky odvětrávání

Ventilaci zajistí 8 větracích otvorů, díky kterým budete neustále v suchu a pohodlí.

Stylový design

Designéři vsadili na klasický freestylový tvar helmy a modrou barvu. Chcete freestylovou helmu, která stoprocentně zajistí vaši ochranu při freestylových kouscích? Pak je model BELL Local ideální volbou.

Mrkněte se také na černou cyklistickou přilbu BELL Local, jestli při vašich tricích nevynikne lépe.

Technologie (3)

BELL Durable & Resilient EPP

Nedostanete na kokos

Pokud jste nadšenci do freestylu, určitě už jste si párkrát odřeli koleno a víte, že bez pádů to zkrátka nepůjde. Vložka z odolného EPP materiálu proto pohltí i ty nejmasivnější nárazy. Kompresní část helmy se při pádu stlačí a po dopadu naopak znovu roztáhne. Nárazy proto téměř nepocítíte a směle pokračujte v nácviku nejbláznivějších kousků, u kterých zůstává rozum stát.

Na detail technologie

BELL Double-Walled Construction

Udeřte hřebíček na hlavičku a nic se vám nestane

Jedna vrstva ochrany je málo, proto vám helma pojistí zdraví hned dvěma vrstvami. Tenkou vnitřní výplň pro zmírnění nárazů a zvýšení pohodlí doplňuje tlustá vnější vrstva. Díky ní je skořepina tužší, než je obvyklé a přilba může směle vyrazit na freestylové závody. I kdyby vám náhodou jeden trik nevyšel, díky přilbě se zvednete a vystřihnete backflip, kterým obecenstvu zavřete pusu.

Na detail technologie

BELL FormFit

Padne jako ulitá a netlačí

Přilba se systémem FormFit se dokonale přizpůsobí vaší hlavě a nedopustí, aby vám padala do očí. Výstelku přilby tvoří vícero segmentů, které se napojují na skelet a zvyšují komfort tak, aby vás přilba během jízdy netlačila do hlavy.

Na detail technologie

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz