73616

Taška na rakety Babolat Pure Strike X12 2020

ID {{ productCode }}

Taška na rakety Babolat Pure Strike X12 2020 je taška na záda v moderním designu nových raket Pure Strike 2020 pro závodní hráče plná vychytávek.

Dostupnost

Produkt je dočasně vyprodán

Produkt teď nemáme v nabídce. Porozhlédni se po produktech, které máme skladem.

Objednací číslo: 73616

Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Další nabídka modelu Pure Strike

Taška na rakety Babolat Pure Strike X12 2020

Taška na rakety Babolat Pure Strike X12 2020

3 799
2 299
Ušetříš 1 500 Kč
Cena za {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 2 299 Kč

Parametry

Barva černá, bílá, oranžová
Roční kolekce 2020
Maximální počet raket max. 12 raket
Používá Dominic Thiem, Elena Vesnina
Samostatný oddíl na boty nebo vlhké oblečení ano - s odvětráváním
Kapsy nebo oddíly s termo funkcí 2x termo oddíly na rakety
Délka tašky / batohu 75 cm
Šířka (hloubka) tašky / batohu 48 cm
Výška tašky / batohu 32 cm
Objemová třída tašky 12R / x12 / "Pocket XXL" (taška na max. 12 raket)
Počet popruhů 2 zádové popruhy (s trvalým uchycením)
Střední úchop (ucho na nošení v ruce) ano - se základním polstrováním
Počet oddílů na rakety 3 prostorné oddíly
Počet kapes přístupných z venkovní strany 2 postranní kapsy, 1 kapsa na boty
Počet kapes schovaných uvnitř tašky více malých kapsiček na drobnosti

Připravili jsme pro Vás články, které Vám pomohou s výběrem

Popis

Taška na rakety Babolat Pure Strike X12 2020 je taška na záda v moderním designu nových raket Pure Strike 2020 pro závodní hráče. Je opatřena 3 velkými oddíly na zip, které pojmou až 12 raket. Potěší samostatný oddíl na zpocené oblečení a extra bag pro boty ukrytý v jedné z bočních kapes. Vychytávky jako otvírák na láhve či průhledná boční kapsa jsou třešničkou na dortu.

Kvalita a odolnost

Bag je vyrobený z odolného materiálu s technologií Ice Cool Gear. Díky tomu jsou vaše věci ochráněny před nepřízní slunečních paprsků. Zároveň je tento materiál odolný proti prodření. Celá spodní část bagu je opatřena ochrannou vrstvou, která tašku spolehlivě ochrání při častém pokládání na zem.

Náhled videa

Prostoru habaděj

Velkou výhodou bagu je dostatek prostoru. Jeho součástí jsou tři velké kapsy, do kterých se vejde až 12 raket. Dvě z nich jsou pak vybaveny termo ochranou, která udrží vaše rakety v bezpečí i při velmi vysokých letních teplotách. Střední velká kapsa je vhodná na uložení oblečení. Zároveň obsahuje integrovanou kapsu na zpocené věci, která je přístupná zvenku a je vybavena ventilací.

Jedna menší boční kapsa je vyrobena z tvrzeného materiálu, který je odolný proti promáčknutí. Do této kapsy je vhodné uložit drobné cennosti jako hodinky, mobilní telefon či jinou malou elektroniku. Součástí kapsy je i malá kapsička na zip a jedna otevřená kapsa.

Druhá boční kapsa je prostornější a hodí se na uložení dalších věcí jako jsou náhradní omotávky, výplet či dózy s míčky. Má dvě otevřené kapsy pro lepší organizaci. Je zde také uschován vak na obuv, který je možné z karabinky odepnout a nosit jej extra mimo bag.

Snadná manipulace

Dva nastavitelné polstrované popruhy zajistí snadnou manipulaci vaku při cestách na tréninky či zápasy. Bag je dále opatřen středním úchopem a navíc horním úchopem pro snadnou manipulaci z jakékoliv pozice. Je jen na vás, jestli zvolíte nošení na zádech, přes rameno nebo v ruce.

Moderní urbanistický design

Design bagu vychází z nové modelové řady tenisových raket Pure Strike, se kterými hraje rakouská tenisová superstar Dominic Thiem. Ty jsou inspirovány městským ruchem. Bílá taška je opatřena množstvím nápisů "Pure Strike" v černé a oranžové barvě. Na stránkách výrobce si můžete vytvořit i originální jmenovku, kterou vložíte do průhledné plastové schránky na bagu pro snadnou identifikaci.

Vychytávky na konec

Bag je netradičně vybavený částečně průhlednou bočnicí u jedné z kapes na rakety. Menší boční kapsa je vybavena kovovým táhlem zipu, který lze ukotvit do poutka proti nechtěnému otevření kapsy. Tento díl zároveň chytře poslouží jako otvírák na láhve.

Rozměry: 75 × 48 × 32 centimetrů

Objem: 73 litrů

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (2)

129
zákazníků již zakoupilo
100 %
zákazníků doporučuje
Taška na rakety Babolat Pure Strike X12 2020
Ověřený zákazník

- Praha

5

Dárek pro přítele...veliké nadšení.. taška super.
Taška na rakety Babolat Pure Strike X12 2020
Ověřený zákazník

- plzen

5

moderni design

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz