949 CZK

Rukavice Franklin SX PRO 1505

Rukavice Franklin SX PRO 1505 na hokejbal i hokej s kvalitním systémem odvětrávání Air Cooled Design. Účinnou antimikrobiální ochranu zajišťuje Aegis Microbe Shield®. Anatomická konstrukce navržená tak, aby se minimalizoval prostor v rukavici. Odolné.

Tento produkt už nemáme v nabídce

Tento produkt už je za svým sportovním vrcholem. Podívej se do nabídky a vyber si nový produkt, který garantuje, že lépe odpovídá současným požadavkům sportovců.

Objednací číslo: 12862

Rukavice Franklin SX PRO 1505

Rukavice Franklin SX PRO 1505

Tento produkt už nemáme v nabídce

Parametry

Popis

Rukavice Franklin SX PRO 1505 jsou vhodné na hokejbal i hokej. Mají kvalitním systémem odvětrávání Air Cooled Design. Technologie účinné antimikrobiální ochrany Aegis Microbe Shield®  chrání před bakteriemi, plísněmi a vznikem zápachu. Anatomická konstrukce navržená tak, aby se minimalizoval prostor v rukavici, který zhoršuje kontakt s holí. Rukavice jsou lehké a odolné a poskytují kvalitní ochranu.

Technologie ACD (Air Cooled Design) zajišťuje kvalitní systém odvětrávání. Díky nepřetržité cirkulaci vzduchu jsou chrániče neustále odvětrávány.

Dlaň rukavice je pokryta jemnou syntetickou kůží, která zajišťuje spolehlivý cit v ruce. Speciální složení zajistí minimální prokluzování a výborný úchop.

Výbornou pohyblivost a spolehlivý úchop hokejky zajišťuje rozdělení každého prstu na 2 díly a flexibilní palec. Palec má anatomicky tvarovaný chránič pro volnost pohybu. 

Chrániče hřbetu ruky efektivně odvádí pot, tělesnou vlhkost a přebytečné teplo.

TIP Prodejce: Velikosti Franklin jsou značně posunuté velikost rukavic 13" je určena na postavu hráče až 190 cm vysokou.

Technologie (2)

Franklin Air Cooled Design

Dokonalé odvětrávání

Technologie ACD (Air Cooled Design) je systém účinného odvětrávání. Zajišťuje maximální pohodlí hráče a prodlužuje trvanlivost produktu. Produkt je vyroben z účinně odvětraných materiálů. Vnější vrstvu tvoří odolná a prodyšná síťovina. Prostřední vrstva je hustá, pevná pěna tlumící nárazy. Vnitřní výstelka je ze vzdušného mikrovlákna, které výborně odvádí vlhkost a přebytečné teplo. Všechny vrstvy jsou dostatečně odvětrány. Ventilace probíhá nepřetržitě - teplo a vlhko je odváděno ven a dovnitř proudí vzduch.

Na detail technologie

Franklin Aegis Microbe Shield

Ochrana před bakteriemi

Technologie účinné antimikrobiální ochrany Aegis Microbe Shield® pomáhá chránit před bakteriemi, plísněmi a zamezuje vzniku zápachu. Revoluční Aegis antimikrobiální polymer tvoří permanentní bariéru v každém z použitých materiálů.

Na detail technologie

Objevuje se v kategoriích

Hodnocení (0)

Produkt zatím nikdo neohodnotil. Buď první!

Přidat hodnocení

Dotazy (0)

Co tě zajímá o tomto produktu?

Zeptej se a my ti do 24 hodin odpovíme

Položit dotaz